Activitats d’estiu

Activitats d'estiu

Ja tenim aquí l’estiu! Durant el mateix, a EINES ens adaptem al ritme estival i proposem activitats diferents per aprofitar-lo!

Com ja és habitual, tornem a engegar l’Aula d’Estudi. Són sessions d’una hora i mitja de durada, en les que els alumnes poden fer els deures d’estiu encomanats per l’escola, o bé des d’EINES els hi preparem material adaptat per a reforçar les àrees necessàries.

Durant l’última mitja hora, tots els alumnes realitzen una activitat comuna, que serveix per a treballar les tècniques d’estudi o entrenar les funcions executives: activitats d’atenció-concentració, exercicis de memòria i/o raonament lògic, expressió escrita, pràctiques de resums i esquemes… Totes les activitats estan adaptades a l’edat i nivell dels alumnes. Els grups són reduïts (de màxim tres alumnes), per poder oferir una atenció el més individualitzada possible.

Comencem el 2 de juliol i finalitzem el 26 de juliol. Tanmateix, oferim la possibilitat d’escollir setmanes independents, en funció de les necessitats i la conveniència de cada família.

Per descomptat, durant l’estiu oferim també tots els nostres serveis habituals (teràpia psicològica, reeducacions, orientacions…). No dubteu en trucar-nos per a consultar qualsevol dubte. Us hi esperem!