Taller d’introducció al mètode Montessori

La innovació pedagògica és un dels reptes pendents de l’educació actual. És un tema que genera debat i ens trobem en un moment de transició, de noves mirades i de nous abordatges.

Tanmateix, hi ha “noves” metodologies que no són tan noves i que tenen una llarga trajectòria contrastada! Una d’elles és el mètode Montessori, al qual dediquem aquest curs. 

ninos jugandoEl taller consistirà en una breu introducció al mètode. Explicarem qui va ser Maria Montessori, d’on sorgeix la seva visió de l’educació, quines són les funcions de l’educador, les característiques dels espais i materials Montessori i, en una part més pràctica, mostrarem com desenvolupar 4 activitats concretes.

Dues d’aquestes activitats seran de l’àmbit lecto-escriptor i les altres dues, de competència matemàtica. De cada àmbit, una de les activitats estarà orientada a les edats d’Educació infantil i l’altra, a Primària.

El taller no pretén donar una visió exhaustiva del mètode Montessori, sinó oferir una primera aproximació general, alhora que pràctica, per tal que les persones interessades en la innovació pedagògica puguin valorar si els interessa aprofundir en aquesta línia.

No dubteu en consultar-nos qualsevol pregunta que tingueu al respecte. Podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 667083242 o a través del correu electrònic info@espaieines.cat.

Reserveu ja la vostra plaça. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *