Teràpia individual i familiar

Teràpia individual i familiar

Sessions individuals, familiars i/o de parella, amb l’objectiu de millorar els aspectes que causen preocupació i es vulguin millorar en un moment determinat. Tractem un ampli ventall de situacions, des de problemes concrets d’autoestima, dol, habilitats socials o conflictes relacionals fins a trastorns d’ansietat, depressió, fòbies, trastorns obsessiu-compulsius i d’altres problemàtiques de la salut mental.

Orientats a la infància, també oferim atenció psicològica per als trastorns del desenvolupament, problemes de comportament, enuresi, baixa autoestima, conseqüències de bullying o assetjament, etc.
Igualment, treballem les conseqüències derivades de la situació de confinament i/o malaltia causades per la crisi del COVID-19 (ansietat, neguits, dol per la pèrdua de familiars i amics, por, tristor…)
La freqüència i durada de les teràpies depèn sempre de cada cas concret, però l’objectiu és aconseguir una millora significativa del problema que ens ha dut a consulta en el menor nombre de sessions possible.